Prostect: Tratamente naturale marirea prostatei -sfaturi utile

Prostata este un organ, o glanda situata sub vezica urinara, de dimensiuni relativ mici, de aproximativ se poate spune că are o dimensiune de nuc. Prostect numele său-din cauza poziției sale, situată sub vezica urinară și înainte rectul.

Prostect - Bolile de care poate suferi de prostataGlanda nou-născut cântărește doar câteva grame. Crește în perioada de pubertate și cântărește în jur de 20 de grame, începând cu 20 de ani. În timpul celui Prostect pareri de al doilea ciclu de creștere, care începe la 40 de ani, greutatea lor poate ajunge la 60 de grame sau mai mult.

Este traversat de uretră și conductele eyaculadores ; prin urmare, creșterea dimensiunii prostatei împiedică fluxul de urina din vezica Prostect.

Funcția sa este de a îmbogăți lichid seminal bule semifinalele și spermatozoizii se formează în testicule, care emit în timpul ejaculare Prostect forum.

Există unele simptome care indică faptul că o creștere periculos de prostată: flux de urină slab și este întreruptă, urinare frecventă (mai ales noaptea), dificultăți de urinare și nasul un pic puternic, капание la sfârșitul urinare, durere sau senzație de arsură în timpul urinării, sânge în urină, probleme în relațiile sexuale – ejacularea dureros -dureri de sold, pelvis și zona lombară…

Prostect – Bolile de care poate suferi de prostata?

Patologia prostatei pot fi împărțite în principal în trei subdiviziuni:

 • Hiperplaziei benigne Prostectforum De Prostată, care este cauza principală a Sindromului de Obstrucție a Uretrei Scăzută.

Nu este cancer. Modificări normale, suferă de prostată la bărbați în vârstă. Poate provoca simptome de iritare a vezicii urinare Prostect pareri, cum ar fi urgența urinare, mai puțin puterea, jet de urina sau urinare de mai multe ori; aceasta se numește Prostatismo. Contribuie la infectii ale tractului urinar.

 • Prostatita, sau inflamatie a prostatei, care pot fi bacteriene sau nu bacteriene, și acute sau cronice.

În prostatite acute, pot fi cauzate de boli cu transmitere sexuala . Da de multe ori multe dintre simptomele și chiar febră . Toate prostatita Prostect cronică, de obicei, stabilit în prostată de mari oameni de peste 50 de ani, cu hipertrofie benigna de prostata. Simptomele trec de obicei neobservate.

 • Cancerul De prostată. Studii confirma disponibilitatea la bărbați vârstnici prin biopsie de prostată. În cele mai multe bărbați se Prostect dezvoltă treptat, fără de cancer au influențat calitatea vieții. În mai multe cazuri, cancerul este agresiv. Tratamentul este de obicei eficient.

Ce fel de naturale alternative avem? – Prostect forum

 • Pentru a începe, vă recomandăm să continuați să o dietă sănătoasă și echilibrată, respectarea orelor de somn, și de a efectua moderat de exerciții fizice. Unele alimente, cum ar fi roșii, soia, semințe de dovleac sau de Prostectpareri cereale sunt deosebit de potrivite pentru a menține stare bună de sănătate și de funcționare a prostatei .

Vom evita alimentele iritante pentru noastre, ale tractului urinar, cum ar fi cafeaua, alcoolul, acută, excesul de carne și extrem de rafinate produse sau gras.

 • Suplimente alimentare : zinc-această substanță este mai important pentru sanatatea prostatei Prostectforum.

S-a dovedit eficient în tratamentul hiperplaziei benigne de prostată. Permite pentru a reduce dimensiunea lor și de a reduce simptomele. În plus, este capabil de a suprima actiunea 5-Alfa-reductaza, o enzima care transformă testosteronul  în Dihidrotestosteron, care afectează direct creșterea prostatei) în prostatita funcționează prin stimularea funcției sistemului imunitar.

 • Acizi grasi esentiali determina o îmbunătățire semnificativă la pacienții cu benigne гиперплазией de prostată, cu efect anti-inflamator Prostectpareri.

Ce fel de naturale alternative avem - Prostect forum

Medicament pe bază de plante

Medicament pe bază de plante există Prostect mai multe plante care sunt utilizate pentru a îmbunătăți hipertrofie de prostata:

 • Sabal serrulata (Palmieri, Florida): fructele Sale au acțiune anti-inflamatorii și antiedematosa pe простате, precum și регенерирующее expunerea epiteliului de prostată. De asemenea, are efect antiandrógenico . Cele mai Prostect recente studii publicate pe acest subiect în 1998, Lowe și Witt confirmă aceste proprietăți.
 • Pygeum africanum (Prune Africană): coaja acestui copac are un complex de липид-esterólico, care acționează ca un agent anti-inflamator de prostată .

De lucru Chatelain și varza. mai mult de 200 de pacienți, precum și o revizuire a 18 studii controlate, efectuate de Wilt T, Ishani, Mac Donald R, Rutks I. și Stark G. pentru a evalua interesul Pygeum africanum în hipertrofie de prostată, sunt de acord să dea dovadă de eficiență ridicat în mod semnificativ, care este o plantă medicinală .

 • Plantago major (Patlagina) Prostect: În sumidades de companii aeriene, am constatat glicozide, cu acțiune anti-inflamatorii și bacteriostática, util cistita, pot fi asociate cu sindromul de prostată.
 • Radacina de ghimbir este Prostectpareri un jucător de care avem, la fel există mai multe calități, dar unul dintre cele mai bune lor este de relaxare a mușchilor, inclusiv a celor din organului care le-am menționat. Ameliorează durerea de prostată, și foarte relaxant partea de jos a acestui organ.
 • Urtica dioica (Urtica dioica mai mult): este utilizat în tratamentul adenomului de prostată rădăcini, care au antiedenomatoso, prin inhibarea anumitor enzime+.

Au fost efectuate numeroase studii Prostect cu privire la activitatea radacina de urzica de Hipertrofie De prostată, al cărui loc de muncă este adesea combinat cu Sabal serrulata sau Pygeum africanum.

 • Cucurbita (Dovleac) – consumul de semințe (tevi), de asemenea, au arătat o scădere de prostata simptome, care acționează ca un anti-inflamator glandei. Este recomandat pentru a primi 10 de grame pe zi de semințe.

Alte plante medicinale, utilizate Prostect în harpagofito, stigmatele de porumb, ortosifón și cat ‘ s claw, care pot fi asociate cu anii de plante în funcție de rezultate.

Alte tipuri de terapie , care pot fi de mare ajutor sunt acupunctura si reflexoterapie. Punct de pe hartă, reflexologie, legate de prostata, sunt situate în țesutul osos partea de jos mai jos de glezna, pe partea interioară a piciorului, pe un inch toc Prostect. Putem ciupesc sau se masează ușor această zonă de mai multe ori pe zi, pentru a îmbunătăți energie internă și de a îmbunătăți de prostată.

Știați că de tomate-este un remediu pentru prostata, previne diferite tipuri de cancer, dar, de asemenea, protejează inima și previne problemele, creierului, vaselor de sange?

Tomate , fructe de folosit în bucătărie este mai bine decât un medicament din laborator și vă oferă natura. Acesta este bogat în vitaminele A, C, E și unele din grupa B, PP și K, are bioflavonoide, beta-caroten și licopen Prostect forum.

În plus, conține o mulțime de minerale, unele dintre ele sunt: Calciu, cupru, fier,magneziu, potasiu, cupru și zinc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *