În acea zi, când am gustat-o „îndulcire” și-a curățit pe sine zahăr acasă

Ceara fierbinte, rece, benzi de ceară

Lama creme de îndepărtare a părului cu laser, impulsuri de lumină, pensetă, депиляционные mașini și așa mai departe, cred că am încercat-le pe toate. Dar am curata de zahăr, niciodată … până acum, și toate de dragul de dragoste pentru tine, dragi cititori.

Se pare, suferă de îndepărtarea părului nu se referă la lumea modernă, și strămoșii noștri încă din 1900, înaintea erei noastre, în Egipt, de asemenea, căutat de tortură. Dar ei au folosit zahăr și tradițiile au urmat de-a lungul anilor, în unele puncte de est și, în ultimul timp, chiar și în saloane de frumusete pentru a elimina parul de pe fata si corp.

Am citit că îndulcire este o alternativă la ceara fierbinte, dar cu relativ ieftine și formula ideală pentru acest DIY este perfect pentru pielea sensibila si ca voi încuraja

Dacă ar fi făcut acest lucru în timpul faraonilor, ca nu voi face acest lucru cât de bine am alerga Thermomix. Total, că am început să lucreze și caut reteta:

-1 lamaie stors (doar am o casă, mai puțin rău)

-2 cani de zahar (am, de asemenea,)

– Un pic de apă pentru orice eventualitate (OK)

„Mai natural posibil”, cred, cu o înclinație pentru iluziile. Am tot citit

– Zahărul este pus într-o cratiță și se toarnă în suc de lămâie (ușor).

– Sucul trebuie să acopere complet de zahăr, și, dacă el nu va veni, el va fi complet cu un pic de apa (rau, pentru ca am cu suc nu acoperă mine absolut nimic… asa ca am complet cu apă).

– Amestecul se încălzește la fierbere, se amestecă bine, apoi se reduce temperatura foc și se fierbe timp de aproximativ zece minute, până când se ingroasa si nu va ramane de culoarea mierii (Alo? În cazul în care m-am pierdut? Nu este dens în cel mai scurt timp și rămâne destul de galben deschis și complet lichid. Eu cred ca prea multa apa … am să încep totul de la inceput!!!)

(Dar acest lucru va fi mâine, dacă acest lucru se dovedește a fi, nu am mai lămâi și au închis deja magazine.)

În ziua următoare am primit un amestec un pic mai decente. El rămâne obișnuiți cu ceară pentru îndepărtarea părului, dar un pic mai lichid. Trebuie să așteptați până când se răcește, pentru că va trebui să utilizați-l la temperatura camerei și, în plus, în acest timp, el va fi suficient de gros.

Îndulcire se face fără депиляционных benzi. Cu o spatulă (ceea ce la mine nu, dar импровизировано cu bucatarie instrument) se aplică un amestec în direcția opusă de creștere a părului, astfel încât pasta de bine pătrunde în foliculul. Apoi, aveți nevoie pentru a elimina ceara de zahăr, în același sens în care părul este în creștere. Este, se spune, are avantajul că pofta doare mai puțin (am spus mai mici, nu doare), dar are, de asemenea, presupune că valoarea adăugată a exfolia și lua celulele moarte înainte.

Cu toate acestea, dragi cititori, eu nu primesc nici pentru a trage, pentru că amestecul nu se va ridica imediat, deoarece ea nu este suficient de compact

El seamănă mai mult cu gel. Eu pun un pic de тальковых pulberi, să-l facă bine să adere la piele și încercați din nou … se pare că totul funcționează și au ieșit două păr? Pentru că eu nu renunț prima, am sa testeze, cu unele mai largi game de produse, dar nu există nici o modalitate de a

Rezultatul final: desigur, a mea este un amestec de prost făcută, și cineva care primește, pentru a rămâne cu mai multă consecvență, pentru a primi депилировать și rezultatele nu trebuie să difere de ceară, pentru că părul pierduți. Dar ce vom face cu el, eu sunt din cei care rău este cunoscut (și eu am rămas tot pringosa, să nu mai vorbim de suprafețe în jurul valorii de mine). Am de gând să scrie acest lucru, gândindu-mă că ar trebui să programa o întâlnire, să se curețe. Despre sahara am să-l las Клеопатре.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *