De a pierde in greutate alergând

Care este cel mai bun mod de a pierde in greutate, funcționează? Aici veți găsi modul corect de a antrena și de a pierde în greutate, în același timp.

Cum de a pierde in greutate alergând

Mulți oameni doresc să piardă în greutate alergând. Este posibil?, care este cel mai bun mod de a face acest lucru. De ce, atunci când el începe să alerge, puteți pierde în greutate, este de așteptat?

În fapt, el este comun pentru brokerii de noi nu este de a pierde în greutate atunci când ei încep să alerge. Multe dintre ele câștigă în greutate. Sunt aici pfoto5entru că.

Practica jogging-ul oferă o serie de avantaje, pentru tine. Acest lucru va crește performanța sistemului cardiovascular, pentru că inima lui va fi mai puternic și mai eficient. De asemenea, crește rata metabolismului, ceea ce ajută la arderea mai multe calorii, atunci când vă aflați în starea de repaus. Și jogging arde calorii la o rată de aproximativ 115 de calorii pe kilometru. Dar toate acestea împreună nu duce automat la pierderea in greutate.

Motivele pentru care mulți oameni nu pot pierde in greutate alergând.

În primul rând, greutatea sa depinde de dieta. Produsele pe care le consuma, pot fi arse pentru acțiunile lor în timpul zilei, sau, care sunt stocate sub forma de grasime pentru o utilizare ulterioară. Există și o altă opțiune, pentru ca aceste calorii. În general, atunci când oamenii au excesul de greutate, mananca prea multe calorii, care nu pot fi efectuate în viața de zi cu zi.

În al doilea rând, brokeri noi de multe ori au pofta de mancare pentru mai mult decât până ce a început să alerge. Atunci când organismul arde mai multe calorii, este normal foamea și pofta de a mai manca. Problema este că noi, brokerii nu s-a dovedit că produsele ar trebui să crească în dieta dumneavoastră, și ce să evite. De multe ori acest lucru înseamnă că ei doar mananca mai multe alimente care nu au nevoie de ceva, că împotriva voinței dumneavoastră de a pierde in greutate.

De multe ori mulți brokeri spun ceva în stilul: „Hei, de ce pista este, astfel încât am putut mânca tot ce doriți!”. Din păcate, nu funcționează în acest fel. Brokerii încă mai trebuie administrat cu precauție, pentru a evita o creștere a masei corporale. Puteți arde mai multe calorii, dar nu primesc licența pentru a mânca ceea ce doresc.

În al treilea rând, noi brokerii, ca de obicei, de a construi muschii, atunci când ei încep să alerge, pentru că țesutul muscular cantareste mai mult decat grasimea, deci, că unii brokeri noi de fapt pot câștiga în greutate, dacă executați un program de alergare. Dar dezavantajul la acest lucru este că, așa cum corpul său începe să reacționeze la antrenament, de multe ori se simte mai puternic și cu mai multă energie.

Brokerii de multe ori creează noi muschii de la picioare, în special, квадрицепсы (musculare, de mare, în partea din față a piciorului). Aceasta este, de obicei, rezultatul programul pentru curse de cai.

În al patrulea rând, noi brokeri, de obicei, alerga prea lent, ceea ce nu este suficient pentru a arde calorii și pierde in greutate. Mai mult curent, va arde mai multe calorii decât în curse de mai mică intensitate.

Cum de a pierde in greutate pista cu o schimbare de dieta.

Nu am nevoie pentru a merge pe o dieta pentru a pierde in greutate încă, atunci când ea se termină?

foto6

Nu întotdeauna trebuie să „se așeze pe o dieta pentru a pierde in greutate, în cazul în care planul de evacuare, dar dacă doriți să piardă în greutate, trebuie să aibă în vedere ceea ce mananci, cum începe să alerge. Cel mai important lucru-aceasta este o idee de a schimba dieta în partea de produse de care aveți nevoie, și stai departe de alimente care nu fac. Câteva sfaturi simple cu privire la modul de a schimba dieta lor, pentru a vă ajuta să piardă în greutate, faceți clic pe în acest loc.

Se poate observa că mulți sportivi de a mânca o mulțime de produse, cu toate acestea, cei care cred, cât de subțiri. Acest lucru înseamnă pur și simplu că mâncați alimente care sunt necesare pentru dezvoltarea lor exerciții și eliminînd acele produse care nu fac.

Concluzie: alerga, nu înseamnă în mod automat pentru a pierde in greutate. Jogging arde calorii, în special provenite din glucide complexe (cereale, orez, cartofi, paste). Cheia pentru a înțelege nevoile lor nutriționale și de a dezvolta un plan de alimentare, care acceptă ca pista și promovează pierderea in greutate. Puteți arde până la 115 de calorii pentru fiecare kilometru, ceea ce se întâmplă, în funcție de greutatea corporală și intensitatea (viteza), în care sunt efectuate. Pista cu o intensitate mai mare arde mai multe calorii în timp ce rulează și la mult timp după.

Ca de obicei, trebuie să analizeze cu atenție ceea ce mananci, încercarea de a obține suficient de carbohidrati pentru energie de care aveți nevoie, dar pentru a limita grăsimi, uleiuri și dulciuri, care împiedică să piardă în greutate. Încercați să mănânce dreptul de alimente în cantități corecte, și aveți posibilitatea de a controla greutatea dumneavoastră și eficient de a pierde in greutate rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *