Bun, alergatul pe stomacul gol pentru a pierde greutate? Aceasta este ceea ce spune știința

foto7Mulți sportivi sunt convinși că jogging dimineata, pe stomacul gol-este o strategie bună pentru a pierde grăsime. Antrenament pe stomacul gol, a devenit o modă Bill Phillips susține că a consuma grasimile mai eficient, 20 de minute de exercitii aerobice în prima perioadă, nu a mâncat nimic timp de exercitii aerobice, după mese.

Teoria se bazează pe faptul că dimineața…

Teoria se bazează pe faptul că dimineața, după ce toată noaptea în sânge pe stomacul gol, nivelul de glicogen a scăzut și, ca urmare, de activitate fizică, organismul extrage energia direct din grăsime. Ce spune știința despre asta? Cum s-a dovedit că un antrenament pe stomacul gol este soluția potrivită pentru a consuma grasimi?

Utilizarea grăsimilor ca sursă de energie extrem de dificil, care este determinată de alți factori , nu numai în timpul zilei, în care te antrenezi. Printre factorii care influențează consumul de grăsimi afectează tipul de antrenament sau de un obicei care are un om, exerciții fizice.

  1. În entitățile de formare și exerciții moderate și de mare intensitate (de exemplu, jogging), programe de antrenament, pe stomacul gol, nu arde mai multe grăsimi decât un antrenament de după consumul de carbohidrati.

Credința în ceea ce face exerciții de aerobic pe stomacul gol pentru a arde mai multe grăsimi și pentru pierderea în greutate nu este destul de corect. Imaginați-vă că metabolismul pacienții instruiți și nu a antrenat). În entitățile nu sunt instruiți, consumul de carbohidrati de exerciții de aerobic de intensitate scăzută, ea blochează intrarea acizilor grași în mitocondrii, și acest lucru nu mai arde grasimi prin exerciții, acest lucru se întâmplă pentru că, după ingestia de alimente creează un vârf de insulină în sânge, care blochează utilizarea de grăsimi și ajută la obținerea de energie din carbohidrați, în timp ce în rândul pacienților, instruiți și antrenamente intense, această blocare a primi energie din carbohidrati, nu a fost observată.

Pentru a demonstra acest lucru, ea a trecut de 6 oameni obișnuiți pentru sport, și a început să pedalez în termen de 2 ore de la antrenament. În două cazuri s-au dat sarcina de carbohidrati cu indice glicemic ridicat, la 30-60-90 de minute, până când pedaleaban, o dată pedalat în VO2 25% (scăzut intensitatea de antrenament), iar al doilea-pentru VO2 68% (în medie – mare intensitate de formare) și în alte 2 cazuri am plecat pe stomacul gol, între 12 și 14 ore, și apoi a început să pedalez la VO2max 25 % (de intensitate joasă) și VO2 max 68 %(mediu – mare intensitate de pedalare). La sfârșitul studiului s-a constatat că la mici intensități de exercitii fizice, la un minut de 80-90 utilizarea grăsimilor ca sursă de energie a fost foarte asemănătoare, dar că din 90 de minute de energie consumul de grăsimi a fost cu 22% mai mult, atunci când subiecții au fost în stare, pe stomacul gol, cu toate acestea, înainte de intensitate moderată-mare consumul de grăsimi nu afectează acest lucru fie pe stomacul gol sau a nu fi. Se pare că, în conformitate cu faptul că, pentru a da intensitate medie-mare nevoie de a consuma carbohidrati, care furnizează energie, atât de repede, în timp ce grăsimile furnizează energie pentru exerciții fizice de lungă durată, permanente, dar de mică intensitate.

În aceeași linie, într-un alt studiu care a analizat impactul consumului de carbohidrati, înainte și în timpul antrenamentului. Înainte de aceasta, 7 subiecți, bine instruiți, pedalearon în termen de 120 de minute la o intensitate intens-moderată. Un test facut de 4 ori. Prima dată nu a dat un placebo, pentru aluat, într-un alt ofereau băuturi care conțin carbohidrați, 30 de minute înainte de cercetarea și la fiecare 15 minute în timpul unui test, pentru a treia oară a dat o băutură cu carbohidrați înainte de a orbi și placebo la fiecare 15 minute. în cadrul studiului și pentru a patra oară pedalearon a dat placebo o jumătate de oră înainte de cercetarea și băutură de carbohidrati la fiecare 15 minute în timpul testului. Studiul a arătat că nu a fost mai mult consumul de grăsimi în nici unul dintre cazuri, că pedaleaban de intensitate moderată-mare, de aceea aportul de grăsimi de intensitate moderată-mare, nu depinde de consumul de carbohidrați înainte sau în timpul testului.

foto8

Ambele studii, prin urmare, sparge mitul că de exercitii cardio moderate și de mare intensitate, pe stomacul gol: arderea grasimilor, că, atunci când nu te antrenezi pe stomacul gol.

  1. Pacienții sunt instruiți pentru a acumula mai puțin de grăsime și mai multă grăsime, mușchi și oamenii nu sunt instruiți, consumă, dar și a țesutului adipos subcutanat.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că tipul de grăsimi consumate diferă între entități. Din exercitii aerobice moderate sau de mare intensitate arde grasimi, depuneri de grăsime în mușchi, iar ei nu sunt gata, ei au mai multe oportunități de a consuma depozitele de grasime, muschi, cu toate acestea, se pare că persoanele instruite, au o capacitate mai mare de a acumula grăsime în mușchi, dar nu la nivelul tesutului subcutanat, că este ceea ce își schimbă aspectul. De grăsime în mușchi se acumulează în formă de picături pentru celulele musculare, și aceste picături de grăsime pacienții sunt instruiți ei sunt capabili de a obține mai multă energie decât de grăsime. Pacienții au fost instruiți nu numai de a colecta, dar cantitatea de grăsime în celulele musculare, dacă acestea nu sunt în măsură să genereze mai multă energie, este un tip de grăsime.

  1. Antrenament pe stomacul gol consumă proteine. Aportul de proteine consuma musculare și duce la faptul că ne pierdem puterea: un Alt factor, de a păstra în minte în timpul unui antrenament pe stomacul gol, este aportul de proteine. A fost demonstrat, că în timpul unui antrenament pe stomacul gol sportivul consuma proteinele proprii, proteinele sunt o componentă majoră a masei musculare. Dovedit că un antrenament pe stomacul gol poate duce la pierderea de chiar 10% din totalul proteinelor musculare și pierderea de proteine cauzeaza pierderea masei musculare și a forței. Așa cum am spus și în alte articole, având mai multe muschi puternici, nu numai permite de a evita un prejudiciu, dacă nu ne face alerga mai repede și întârzie oboseala (în sensul de a instrui vigoare), cu alte cuvinte, broker, care atrage energie din propriile musculare, ca pe vapor, care face lemn de foc din lemn de carcasă, pentru a merge mai departe.

Concluzie:

Pentru a termina, spune că de antrenament pe stomacul gol, primul lucru de dimineata pe stomacul gol-este o experiență confundă ceea ce scade eficiența în timpul antrenamentului. Dacă ne hrănite, vom lucra la antrenamente, atunci putem face o intensitate mai mare, și, după cum sa menționat deja mai sus, consumul de grăsimi într-un antrenament moderat sau mare intensitate nu se schimba, de a face sau de a nu face acest lucru pe stomacul gol.

Astfel, conform datelor din literatura medicală actuală, putem spune:

  • Antrenament pe stomacul gol nu este o strategie de verificare la reducerea de grăsime în organism.
  • Practica pe stomacul gol nu vă permite să obțineți din plin la antrenament , pentru că nu ne permite să-și exercite de intensitate medie-mare, pentru că intensitatea moderne-de înaltă aveți nevoie pentru a obține un impuls de energie, carbohidrati si exercitii fizice de intensitate moderată-mare, că de fapt ne obligă să depună eforturi pentru ca brokeri.
  • Consumul de proteine derivate antrena pe stomacul gol poate să ne facă să consume propriile proteine musculare și pierderea de siłyi pierdere de putere, legate de putere mai mică și viteza de rulare.

Și tu, ce crezi?, dacă aveți nevoie de o pre-antrenament? sau că a alerga cu un plin de stomac poate fi mai supărător decât antrena pe stomacul gol?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *